Наукова періодика України Молодий вчений


Рудавська Г. Б. 
Інноваційні інгредієнти для кондитерських виробів фізіологічно-функціонального призначення / Г. Б. Рудавська, С. П. Вежлівцева, М. І. Бузіян // Молодий вчений. - 2018. - № 5(2). - С. 396-399. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_5%282%29__13
  Повний текст PDF - 189.01 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рудавська Г.
  • Вежлівцева С.
  • Бузіян М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рудавська Г. Б. Інноваційні інгредієнти для кондитерських виробів фізіологічно-функціонального призначення / Г. Б. Рудавська, С. П. Вежлівцева, М. І. Бузіян // Молодий вчений. - 2018. - № 5(2). - С. 396-399. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_5(2)__13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рудавська Ганна Богданівна (1931–) (технічні науки)
  • Вежлівцева Світлана Петрівна (1974–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського