Наукова періодика України Молодий вчений


Шаніна О. М. 
Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний, К. В. Дугіна // Молодий вчений. - 2017. - № 2. - С. 225-229 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_2_57
  Повний текст PDF - 216.076 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаніна О.
  • Гавриш Т.
  • Галясний І.
  • Дугіна К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаніна О. М. Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний, К. В. Дугіна // Молодий вчений. - 2017. - № 2. - С. 225-229 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_2_57.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Гавриш Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  • Галясний Іван Володимирович (технічні науки)
  • Дугіна Катерина Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського