Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Матиящук О. В. Удосконалення рецептури шоколадних тістечок "Брауні", збагачених льняним та вівсяним борошном / О. В. Матиящук, Н. В. Башкірова // Молодий вчений. - 2017. - № 2. - С. 192-196 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_2_49 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Матиящук О. В. Удосконалення рецептури шоколадних тістечок "Брауні", збагачених льняним та вівсяним борошном / О. В. Матиящук, Н. В. Башкірова // Молодий вчений. - 2017. - № 2. - С. 192-196 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_2_49.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |