Наукова періодика України Молодий вчений


Матиящук О. В. 
Удосконалення рецептури шоколадних тістечок "Брауні", збагачених льняним та вівсяним борошном / О. В. Матиящук, Н. В. Башкірова // Молодий вчений. - 2017. - № 2. - С. 192-196 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_2_49
  Повний текст PDF - 861.483 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Матиящук О.
  • Башкірова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Матиящук О. В. Удосконалення рецептури шоколадних тістечок "Брауні", збагачених льняним та вівсяним борошном / О. В. Матиящук, Н. В. Башкірова // Молодий вчений. - 2017. - № 2. - С. 192-196 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_2_49.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Матиящук Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського