Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Гапонцева О. В. Формування якості маринованої редьки / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Н. І. Черевична, Т. В. Щербакова // Молодий вчений. - 2017. - № 10. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_10_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гапонцева О. В. Формування якості маринованої редьки / О. В. Гапонцева, Г. А. Селютіна, Н. І. Черевична, Т. В. Щербакова // Молодий вчений. - 2017. - № 10. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_10_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |