Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Шаповалова Н. П. Фактори формування та зберігання якості кави натуральної смаженої / Н. П. Шаповалова, О. В. Кравченко // Молодий вчений. - 2016. - № 5. - С. 272-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_5_69 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаповалова Н. П. Фактори формування та зберігання якості кави натуральної смаженої / Н. П. Шаповалова, О. В. Кравченко // Молодий вчений. - 2016. - № 5. - С. 272-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_5_69.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |