Наукова періодика України Молодий вчений


Юрченко С. Л. 
Удосконалення рецептурного складу пісочного печива з використанням клітковини / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Е. П. Юрченко // Молодий вчений. - 2016. - № 3. - С. 284-287. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_3_67
  Повний текст PDF - 374.607 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юрченко С.
  • Колеснікова М.
  • Юрченко Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юрченко С. Л. Удосконалення рецептурного складу пісочного печива з використанням клітковини / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Е. П. Юрченко // Молодий вчений. - 2016. - № 3. - С. 284-287. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_3_67.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юрченко Світлана Леонідівна (технічні науки)
  • Колеснікова Марина Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського