Наукова періодика України Молодий вчений


Кулінка Ю. С. 
Технологія м'ясних січених страв для студентського харчування / Ю. С. Кулінка // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_14
  Повний текст PDF - 225.434 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кулінка Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кулінка Ю. С. Технологія м'ясних січених страв для студентського харчування / Ю. С. Кулінка // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кулінка Юлія Сергіївна (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського