Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Карбівнича Т. В. Вплив режимів технологічної обробки та заморожування на якісні показники овочевого напівфабрикату / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, В. І. Михайлик, А. І. Лозіна // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Карбівнича Т. В. Вплив режимів технологічної обробки та заморожування на якісні показники овочевого напівфабрикату / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, В. І. Михайлик, А. І. Лозіна // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |