Наукова періодика України Молодий вчений


Карбівнича Т. В. 
Вплив режимів технологічної обробки та заморожування на якісні показники овочевого напівфабрикату / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, В. І. Михайлик, А. І. Лозіна // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_12
  Повний текст PDF - 330.522 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Карбівнича Т.
  • Сподар К.
  • Михайлик В.
  • Лозіна А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Карбівнича Т. В. Вплив режимів технологічної обробки та заморожування на якісні показники овочевого напівфабрикату / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, В. І. Михайлик, А. І. Лозіна // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Карбівнича Тетяна Василівна (технічні науки)
  • Сподар Катерина Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського