Наукова періодика України Молодий вчений


Одарченко Д. М. 
Використання каротиновмісної сировини в технології кулінарних напівфабрикатів з м’яса птиці / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, З. П. Карпенко, А. В. Доценко // Молодий вчений. - 2016. - № 12.1. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12.1_15
  Повний текст PDF - 174.48 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко Д.
  • Одарченко М.
  • Карпенко З.
  • Доценко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко Д. М. Використання каротиновмісної сировини в технології кулінарних напівфабрикатів з м’яса птиці / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, З. П. Карпенко, А. В. Доценко // Молодий вчений. - 2016. - № 12.1. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Дмитро Миколайович (технічні науки)
  • Одарченко Микола Семенович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського