Наукова періодика України Молодий вчений


Леперт Д. В. 
Особливості ціноутворення та його облік на підприємствах ресторанного господарства / Д. В. Леперт // Молодий вчений. - 2015. - № 3(2). - С. 12-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_3%282%29__3
  Повний текст PDF - 225.535 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Леперт Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Леперт Д. В. Особливості ціноутворення та його облік на підприємствах ресторанного господарства / Д. В. Леперт // Молодий вчений. - 2015. - № 3(2). - С. 12-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_3(2)__3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського