Наукова періодика України Молодий вчений


Юрченко С. Л. 
Удосконалення рецептурного складу прісного тіста / С. Л. Юрченко // Молодий вчений. - 2015. - № 2(5). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_2%285%29__8
  Повний текст PDF - 324.199 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:

Бібліографічний опис для цитування:

Юрченко С. Л. Удосконалення рецептурного складу прісного тіста / С. Л. Юрченко // Молодий вчений. - 2015. - № 2(5). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_2(5)__8.

Юрченко С. Л.Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юрченко Світлана Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського