Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Казакова Н. В. Особенности технологии производства рыбных мороженных полуфабрикатов на предприятии ООО "Салехардский комбинат" / Н. В. Казакова, М. Г. Волынкина // Молодий вчений. - 2014. - № 8(1). - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2014_8%281%29__10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Казакова Н. В. Особенности технологии производства рыбных мороженных полуфабрикатов на предприятии ООО "Салехардский комбинат" / Н. В. Казакова, М. Г. Волынкина // Молодий вчений. - 2014. - № 8(1). - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2014_8(1)__10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |