Наукова періодика України Міжнародний науковий журнал "Інтернаука"


Кузьмін О. В. 
Розробка технології кремів для закладів ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, К. В. Ліпко, А. В. Очеретна, А. І. Дідоша // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 5. - С. 60-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_5_15
  Повний текст PDF - 1.344 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кузьмін О.
  • Ліпко К.
  • Очеретна А.
  • Дідоша А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кузьмін О. В. Розробка технології кремів для закладів ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, К. В. Ліпко, А. В. Очеретна, А. І. Дідоша // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 5. - С. 60-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_5_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кузьмін Олег Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського