Наукова періодика України | Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" | ||
Міщенко К. І. Розробка інноваційної технології страв із збалансованим амінокислотним скором / К. І. Міщенко, О. В. Кузьмін, Н. М. Романченко, А. В. Мурзін // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 2(1). - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_2%281%29__18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Міщенко К. І. Розробка інноваційної технології страв із збалансованим амінокислотним скором / К. І. Міщенко, О. В. Кузьмін, Н. М. Романченко, А. В. Мурзін // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 2(1). - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_2(1)__18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |