Наукова періодика України Міжнародний науковий журнал "Інтернаука"


Бендерська О. В. 
Технологічні аспекти показника "активність води" та його вплив на якість томатних соусів / О. В. Бендерська, Т. М. Левківська, О. С. Бессараб // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 10(2). - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_10%282%29__4
  Повний текст PDF - 345.103 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бендерська О.
  • Левківська Т.
  • Бессараб О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бендерська О. В. Технологічні аспекти показника "активність води" та його вплив на якість томатних соусів / О. В. Бендерська, Т. М. Левківська, О. С. Бессараб // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 10(2). - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_10(2)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бендерська Ольга В'ячеславівна (технічні науки)
  • Бендерська Ольга Вячеславівна (технічні науки)
  • Левківська Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  • Бессараб Олександр Семенович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського