Наукова періодика України | Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" | ||
Кравчук Н. М. Розроблення технології десерту функціонального спрямування / Н. М. Кравчук, Н. С. Посна // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 17(1). - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_17%281%29__16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравчук Н. М. Розроблення технології десерту функціонального спрямування / Н. М. Кравчук, Н. С. Посна // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 17(1). - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_17(1)__16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |