Наукова періодика України | Карпатський край | ||
Загнибіда Р. П. Характеристика регіональних аспектів розвитку ресторанного господарства як складової туристичної індустрії / Р. П. Загнибіда, Л. М. Лояк // Карпатський край. - 2016. - № 1. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2016_1_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Загнибіда Р. П. Характеристика регіональних аспектів розвитку ресторанного господарства як складової туристичної індустрії / Р. П. Загнибіда, Л. М. Лояк // Карпатський край. - 2016. - № 1. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2016_1_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |