Наукова періодика України Карпатський край


Загнибіда Р. П. 
Характеристика регіональних аспектів розвитку ресторанного господарства як складової туристичної індустрії / Р. П. Загнибіда, Л. М. Лояк // Карпатський край. - 2016. - № 1. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2016_1_18
  Повний текст PDF - 1.039 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Загнибіда Р.
  • Лояк Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Загнибіда Р. П. Характеристика регіональних аспектів розвитку ресторанного господарства як складової туристичної індустрії / Р. П. Загнибіда, Л. М. Лояк // Карпатський край. - 2016. - № 1. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2016_1_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського