Наукова періодика України Карпатський край


Лисюк Т. В. 
Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі / Т. В. Лисюк // Карпатський край. - 2016. - № 1. - С. 141-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2016_1_17
  Повний текст PDF - 1.033 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисюк Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисюк Т. В. Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі / Т. В. Лисюк // Карпатський край. - 2016. - № 1. - С. 141-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2016_1_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського