Наукова періодика України | Карпатський край | ||
Лисюк Т. В. Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі / Т. В. Лисюк // Карпатський край. - 2016. - № 1. - С. 141-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2016_1_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисюк Т. В. Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі / Т. В. Лисюк // Карпатський край. - 2016. - № 1. - С. 141-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2016_1_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |