Наукова періодика України Карпатський край


Клапчук М. В. 
Інноваційні технології в ресторанному господарстві / М. В. Клапчук, В. І. Біян, Б. В. Брухлій // Карпатський край. - 2015. - № 1-2. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2015_1-2_13
  Повний текст PDF - 378.243 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Клапчук М.
  • Біян В.
  • Брухлій Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Клапчук М. В. Інноваційні технології в ресторанному господарстві / М. В. Клапчук, В. І. Біян, Б. В. Брухлій // Карпатський край. - 2015. - № 1-2. - С. 92-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kkr_2015_1-2_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського