Наукова періодика України Корми і кормовиробництво


Заєць А. П. 
Кулінарні та органолептичні якості свинини при згодовуванні термохімічно обробленого зерна сої і кормових бобів / А. П. Заєць // Корми і кормовиробництво. - 2011. - Вип. 69. - С. 209-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kik_2011_69_36
  Повний текст PDF - 229.867 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заєць А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заєць А. П. Кулінарні та органолептичні якості свинини при згодовуванні термохімічно обробленого зерна сої і кормових бобів / А. П. Заєць // Корми і кормовиробництво. - 2011. - Вип. 69. - С. 209-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kik_2011_69_36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Заєць Андрій Петрович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського