Наукова періодика України | Корми і кормовиробництво | ||
Мельник І. В. Вплив обробки столових вин білками зернобобових і зернових культур на показники їх фізико-хімічного складу та біологічної активності / І. В. Мельник, С. І. Вікуль // Корми і кормовиробництво. - 2009. - Вип. 65. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kik_2009_65_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельник І. В. Вплив обробки столових вин білками зернобобових і зернових культур на показники їх фізико-хімічного складу та біологічної активності / І. В. Мельник, С. І. Вікуль // Корми і кормовиробництво. - 2009. - Вип. 65. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kik_2009_65_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |