Наукова періодика України Корми і кормовиробництво


Мельник І. В. 
Вплив обробки столових вин білками зернобобових і зернових культур на показники їх фізико-хімічного складу та біологічної активності / І. В. Мельник, С. І. Вікуль // Корми і кормовиробництво. - 2009. - Вип. 65. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kik_2009_65_25
  Повний текст PDF - 679.333 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельник І.
  • Вікуль С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельник І. В. Вплив обробки столових вин білками зернобобових і зернових культур на показники їх фізико-хімічного складу та біологічної активності / І. В. Мельник, С. І. Вікуль // Корми і кормовиробництво. - 2009. - Вип. 65. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kik_2009_65_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського