Наукова періодика України | Хімія, фізика та технологія поверхні | ||
Зарко В. И. Оценка структуры и качества пищевых эмульсий на основе кокосового масла методом термостимулированной деполяризации / В. И. Зарко, Г. Е. Полищук, Е. В. Гончарук // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2013. - Т. 4, № 3. - С. 333-339. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/khphtp_2013_4_3_15 Исследовано влияние природы и концентрации жировой фазы в пищевых эмульсиях на релаксационные процессы доменов воды методом термостимулированной деполяризации. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Зарко В. И. Оценка структуры и качества пищевых эмульсий на основе кокосового масла методом термостимулированной деполяризации / В. И. Зарко, Г. Е. Полищук, Е. В. Гончарук // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2013. - Т. 4, № 3. - С. 333-339. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/khphtp_2013_4_3_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |