Наукова періодика України Journal for veterinary medicine, biotechnology and biosafety


Rodionova K. O. 
Analysis of quality and safety indicators of poultry meat during primary processing / K. O. Rodionova, A. P. Paliy // Journal for veterinary medicine, biotechnology and biosafety. - 2017. - Vol. 3, Iss. 2. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jvmbb_2017_3_2_3
  Повний текст PDF - 181.394 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Rodionova K.
  • Paliy A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Rodionova K. O. Analysis of quality and safety indicators of poultry meat during primary processing / K. O. Rodionova, A. P. Paliy // Journal for veterinary medicine, biotechnology and biosafety. - 2017. - Vol. 3, Iss. 2. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jvmbb_2017_3_2_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського