Наукова періодика України | Journal for veterinary medicine, biotechnology and biosafety | ||
Rodionova K. O. Analysis of quality and safety indicators of poultry meat during primary processing / K. O. Rodionova, A. P. Paliy // Journal for veterinary medicine, biotechnology and biosafety. - 2017. - Vol. 3, Iss. 2. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jvmbb_2017_3_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Rodionova K. O. Analysis of quality and safety indicators of poultry meat during primary processing / K. O. Rodionova, A. P. Paliy // Journal for veterinary medicine, biotechnology and biosafety. - 2017. - Vol. 3, Iss. 2. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jvmbb_2017_3_2_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |