Наукова періодика України | Інтелект XXI | ||
Чайка Т. Ю. Методика економіко-статистичної оцінки фінансової складової інноваційного потенціалу (на прикладі підприємств готельно-ресторанного бізнесу) / Т. Ю. Чайка // Інтелект XXI. - 2018. - № 3. - С. 133-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2018_3_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чайка Т. Ю. Методика економіко-статистичної оцінки фінансової складової інноваційного потенціалу (на прикладі підприємств готельно-ресторанного бізнесу) / Т. Ю. Чайка // Інтелект XXI. - 2018. - № 3. - С. 133-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2018_3_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |