Наукова періодика України | Інноваційна економіка | ||
Пархомець М. К. Конкурентоспроможність молочно-м’ясного скотарства та фактори її формування / М. К. Пархомець // Інноваційна економіка. - 2016. - № 3-4. - С. 71-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2016_3-4_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пархомець М. К. Конкурентоспроможність молочно-м’ясного скотарства та фактори її формування / М. К. Пархомець // Інноваційна економіка. - 2016. - № 3-4. - С. 71-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2016_3-4_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |