Наукова періодика України Інноваційна економіка


Пархомець М. К. 
Конкурентоспроможність молочно-м’ясного скотарства та фактори її формування / М. К. Пархомець // Інноваційна економіка. - 2016. - № 3-4. - С. 71-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2016_3-4_13
  Повний текст PDF - 997.161 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пархомець М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пархомець М. К. Конкурентоспроможність молочно-м’ясного скотарства та фактори її формування / М. К. Пархомець // Інноваційна економіка. - 2016. - № 3-4. - С. 71-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2016_3-4_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пархомець Микола Кирилович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського