Наукова періодика України Інноваційна економіка


Осовська Г. В. 
Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Інноваційна економіка. - 2015. - № 3. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2015_3_11
  Повний текст PDF - 151.415 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осовська Г.
  • Фещенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осовська Г. В. Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Інноваційна економіка. - 2015. - № 3. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2015_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Осовська Галина Володимирівна (економічні науки)
  • Фещенко Аліна Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського