Наукова періодика України Інноваційна економіка


Власенко І. Г. 
Впровадження системи ХАССП у контексті підвищення конкурентоздатності харчової продукції підприємств України / І. Г. Власенко // Інноваційна економіка. - 2013. - № 3. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2013_3_21
  Повний текст PDF - 122.428 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Власенко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Власенко І. Г. Впровадження системи ХАССП у контексті підвищення конкурентоздатності харчової продукції підприємств України / І. Г. Власенко // Інноваційна економіка. - 2013. - № 3. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2013_3_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського