Наукова періодика України Холодильна техніка та технологія


Gerasim A. 
Influence of biologically inert protective coating based on pectin substances on PUFA quality and shelf-life of frozen fish / A. Gerasim, S. Patyukov, N. Patyukova // Холодильна техніка та технологія. - 2018. - Т. 54, вип. 1. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2018_54_1_6
  Повний текст PDF - 513.958 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Gerasim A.
  • Patyukov S.
  • Patyukova N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Gerasim A. Influence of biologically inert protective coating based on pectin substances on PUFA quality and shelf-life of frozen fish / A. Gerasim, S. Patyukov, N. Patyukova // Холодильна техніка та технологія. - 2018. - Т. 54, вип. 1. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2018_54_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Патюков Сергій Дмитрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського