Наукова періодика України | Холодильна техніка та технологія | ||
Gerasim A. Influence of biologically inert protective coating based on pectin substances on PUFA quality and shelf-life of frozen fish / A. Gerasim, S. Patyukov, N. Patyukova // Холодильна техніка та технологія. - 2018. - Т. 54, вип. 1. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2018_54_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Gerasim A. Influence of biologically inert protective coating based on pectin substances on PUFA quality and shelf-life of frozen fish / A. Gerasim, S. Patyukov, N. Patyukova // Холодильна техніка та технологія. - 2018. - Т. 54, вип. 1. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2018_54_1_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |