Наукова періодика України | Холодильна техніка та технологія | ||
Manoli T. The influence of pre-treatment and low-esterified pectine substances оn quality of frozen fishery semifinished products / T. Manoli, A. Gerasim, N. Kushnirenko, T. Nikitchina // Холодильна техніка та технологія. - 2016. - Т. 52, вип. 6. - С. 54-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2016_52_6_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Manoli T. The influence of pre-treatment and low-esterified pectine substances оn quality of frozen fishery semifinished products / T. Manoli, A. Gerasim, N. Kushnirenko, T. Nikitchina // Холодильна техніка та технологія. - 2016. - Т. 52, вип. 6. - С. 54-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2016_52_6_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |