Наукова періодика України | Хлібопекарська і кондитерська промисловість України | ||
Яценко В. Перебіг основних процесів з білковими збагачувачами в умовах підвищенного тиску / В. Яценко, Л. Арсеньєва, С. Іванов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яценко В. Перебіг основних процесів з білковими збагачувачами в умовах підвищенного тиску / В. Яценко, Л. Арсеньєва, С. Іванов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |