Наукова періодика України Хлібопекарська і кондитерська промисловість України


Яценко В. 
Перебіг основних процесів з білковими збагачувачами в умовах підвищенного тиску / В. Яценко, Л. Арсеньєва, С. Іванов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_4
  Повний текст PDF - 279.987 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яценко В.
  • Арсеньєва Л.
  • Іванов С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яценко В. Перебіг основних процесів з білковими збагачувачами в умовах підвищенного тиску / В. Яценко, Л. Арсеньєва, С. Іванов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Яценко Валерій Валерійович (технічні науки)
  • Яценко Володимир Миколайович (технічні науки)
  • Яценко Віктор Олександрович (технічні науки)
  • Яценко Віталій Олексійович (технічні науки)
  • Арсеньєва Лариса Юріївна (1962–) (технічні науки)
  • Іванов Сергій Віталійович (технічні науки)
  • Іванов Сергій Михайлович (фізико-математичні науки)
  • Іванов Сергій Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського