Наукова періодика України Хлібопекарська і кондитерська промисловість України


Самойленко І. 
Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури / І. Самойленко, О. Пушка, І. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 3-5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_3
  Повний текст PDF - 305.606 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самойленко І.
  • Пушка О.
  • Корецька І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самойленко І. Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури / І. Самойленко, О. Пушка, І. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 3-5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самойленко Інна Олександрівна (економічні науки)
  • Самойленко Ігор Олександрович (технічні науки)
  • Пушка Олександр Сергійович (технічні науки)
  • Пушка Ольга Сергіївна (технічні науки)
  • Корецька Ірина Львівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського