Наукова періодика України Географія та туризм


Пандяк І. Г. 
Методологічні основи морально-побутової концепції готельно-ресторанного бізнесу / І. Г. Пандяк, М. І. Філь // Географія та туризм. - 2018. - Вип. 43. - С. 21-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2018_43_5
  Повний текст PDF - 586.439 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пандяк І.
  • Філь М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пандяк І. Г. Методологічні основи морально-побутової концепції готельно-ресторанного бізнесу / І. Г. Пандяк, М. І. Філь // Географія та туризм. - 2018. - Вип. 43. - С. 21-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2018_43_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пандяк Ігор Григорович (геологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського