Наукова періодика України Зернові культури


Волощук В. М. 
Розробка технології виробництва продукції свинарства в Державному підприємстві "Дослідне господарство "Відродження" Донецької державної сільськогоподарської дослідної станції НААН України / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба // Зернові культури. - 2019. - Т. 3, № 1. - С. 172-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2019_3_1_26
  Повний текст PDF - 421.047 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Волощук В.
  • Смислов С.
  • Підтереба О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Волощук В. М. Розробка технології виробництва продукції свинарства в Державному підприємстві "Дослідне господарство "Відродження" Донецької державної сільськогоподарської дослідної станції НААН України / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба // Зернові культури. - 2019. - Т. 3, № 1. - С. 172-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2019_3_1_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Волощук Василь Михайлович (сільськогосподарські науки)
  • Смислов Сергій Юрійович (сільськогосподарські науки)
  • Підтереба Олексій Іванович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського