Наукова періодика України | Зернові культури | ||
Волощук В. М. Розробка технології виробництва продукції свинарства в Державному підприємстві "Дослідне господарство "Відродження" Донецької державної сільськогоподарської дослідної станції НААН України / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба // Зернові культури. - 2019. - Т. 3, № 1. - С. 172-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2019_3_1_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Волощук В. М. Розробка технології виробництва продукції свинарства в Державному підприємстві "Дослідне господарство "Відродження" Донецької державної сільськогоподарської дослідної станції НААН України / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба // Зернові культури. - 2019. - Т. 3, № 1. - С. 172-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2019_3_1_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |