Наукова періодика України | Зернові культури | ||
Дімчя Г. Г. Розщеплюваність сирого протеїну кормів та ефективність його використання / Г. Г. Дімчя, А. Н. Майстренко // Зернові культури. - 2018. - Т. 2, № 1. - С. 150-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2018_2_1_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дімчя Г. Г. Розщеплюваність сирого протеїну кормів та ефективність його використання / Г. Г. Дімчя, А. Н. Майстренко // Зернові культури. - 2018. - Т. 2, № 1. - С. 150-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2018_2_1_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |