Наукова періодика України Зернові культури


Дімчя Г. Г. 
Розщеплюваність сирого протеїну кормів та ефективність його використання / Г. Г. Дімчя, А. Н. Майстренко // Зернові культури. - 2018. - Т. 2, № 1. - С. 150-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2018_2_1_23
  Повний текст PDF - 346.828 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дімчя Г.
  • Майстренко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дімчя Г. Г. Розщеплюваність сирого протеїну кормів та ефективність його використання / Г. Г. Дімчя, А. Н. Майстренко // Зернові культури. - 2018. - Т. 2, № 1. - С. 150-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2018_2_1_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Майстренко Анатолій Никифорович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського