Наукова періодика України | Формування ринкових відносин в Україні | ||
Кузуб М. В. Особливості аналізу виробництва молока / М. В. Кузуб, Н. Д. Бєлоус // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 4. - С. 76-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2018_4_14 При економічному аналізі економічного виробництва та собівартості молока в господарствах і підприємствах необхідно правильно визначити систему взаємопов'язаних показників, які повинні найбільш об'єктивно відображати її рівень. Молочна галузь належить до провідних у харчовій промисловості та формує достатньо привабливий за обсягом ринок. Це пов'язано з тим, що продукція молочної галузі займає важливе місце у споживанні. Розглянуто організаційно-методичні аспекти аналізу наявності та руху виробництва та собівартості молока. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кузуб М. В. Особливості аналізу виробництва молока / М. В. Кузуб, Н. Д. Бєлоус // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 4. - С. 76-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2018_4_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |