Наукова періодика України | Формування ринкових відносин в Україні | ||
Труш Ю. Л. Система управління безпечністю харчових продуктів / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 3. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_3_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Труш Ю. Л. Система управління безпечністю харчових продуктів / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 3. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_3_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |