Наукова періодика України Формування ринкових відносин в Україні


Труш Ю. Л. 
Система управління безпечністю харчових продуктів / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 3. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_3_18
  Повний текст PDF - 83.001 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Труш Ю.
  • Григорців М.
  • Заїнчковська І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Труш Ю. Л. Система управління безпечністю харчових продуктів / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 3. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_3_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Труш Юлія Леонідівна (економічні науки)
  • Григорців Михайло Володимирович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського