Наукова періодика України | Формування ринкових відносин в Україні | ||
Баєва В. В. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості: поняття та зміст / В. В. Баєва // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 1. - С. 103-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_1_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баєва В. В. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості: поняття та зміст / В. В. Баєва // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - № 1. - С. 103-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2016_1_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |