Наукова періодика України Фактори експериментальної еволюції організмів


Lystvan K. V. 
Study of influence of ascorbic acid, reducing sugars and methyldopa on betalains content in Celosia cristata L. callus / K. V. Lystvan // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2019. - Т. 25. - С. 266-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2019_25_48
  Повний текст PDF - 297.822 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Lystvan K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Lystvan K. V. Study of influence of ascorbic acid, reducing sugars and methyldopa on betalains content in Celosia cristata L. callus / K. V. Lystvan // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2019. - Т. 25. - С. 266-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2019_25_48.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського