Наукова періодика України | Фактори експериментальної еволюції організмів | ||
Lystvan K. V. Study of influence of ascorbic acid, reducing sugars and methyldopa on betalains content in Celosia cristata L. callus / K. V. Lystvan // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2019. - Т. 25. - С. 266-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2019_25_48 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Lystvan K. V. Study of influence of ascorbic acid, reducing sugars and methyldopa on betalains content in Celosia cristata L. callus / K. V. Lystvan // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2019. - Т. 25. - С. 266-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2019_25_48. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |