Наукова періодика України | Фактори експериментальної еволюції організмів | ||
Тимчук Д. С. Генетичний аналіз вмісту олеїнової кислоти в олії кукурудзи на основі мутації Sugary-1 / Д. С. Тимчук, Г. С. Потапенко, Н. Ф. Тимчук, В. В. Мужилко // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2018. - Т. 23. - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2018_23_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тимчук Д. С. Генетичний аналіз вмісту олеїнової кислоти в олії кукурудзи на основі мутації Sugary-1 / Д. С. Тимчук, Г. С. Потапенко, Н. Ф. Тимчук, В. В. Мужилко // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2018. - Т. 23. - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2018_23_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |