Наукова періодика України Фактори експериментальної еволюції організмів


Бойко О. В. 
Використання спеціалізованих порід для підвищення м’ясних якостей свинини / О. В. Бойко, О. В. Ващенко, М. С. Небилиця // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2017. - Т. 21. - С. 238-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2017_21_48
  Повний текст PDF - 338.31 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бойко О.
  • Ващенко О.
  • Небилиця М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бойко О. В. Використання спеціалізованих порід для підвищення м’ясних якостей свинини / О. В. Бойко, О. В. Ващенко, М. С. Небилиця // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2017. - Т. 21. - С. 238-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2017_21_48.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бойко Олена Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Бойко Олександр Васильович (сільськогосподарські науки)
  • Ващенко Ольга Валеріївна (біологічні науки)
  • Ващенко Олександр Валерійович (сільськогосподарські науки)
  • Небилиця Микола Степанович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського