Наукова періодика України | Фактори експериментальної еволюції організмів | ||
Жук І. В. Участь ферулової кислоти в індукуванні стійкості рослин озимої пшениці проти збудника септоріозу / І. В. Жук, О. П. Дмитрієв, Г. М. Лісова, Л. О. Кучерова // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2017. - Т. 20. - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2017_20_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жук І. В. Участь ферулової кислоти в індукуванні стійкості рослин озимої пшениці проти збудника септоріозу / І. В. Жук, О. П. Дмитрієв, Г. М. Лісова, Л. О. Кучерова // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2017. - Т. 20. - С. 190-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2017_20_36.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |