Наукова періодика України Фактори експериментальної еволюції організмів


Молодченкова О. О. 
Аналіз білкового комплексу та вмісту ізофлавонів насіння сої та нуту в зв’язку з селекцією продовольчого напряму / О. О. Молодченкова, В. І. Січкар, Т. В. Картузова, Л. Я. Безкровна, О. Б. Лихота, Г. Д. Лаврова // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2017. - Т. 20. - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2017_20_27
  Повний текст PDF - 280.891 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Молодченкова О.
  • Січкар В.
  • Картузова Т.
  • Безкровна Л.
  • Лихота О.
  • Лаврова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Молодченкова О. О. Аналіз білкового комплексу та вмісту ізофлавонів насіння сої та нуту в зв’язку з селекцією продовольчого напряму / О. О. Молодченкова, В. І. Січкар, Т. В. Картузова, Л. Я. Безкровна, О. Б. Лихота, Г. Д. Лаврова // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2017. - Т. 20. - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2017_20_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Молодченкова Ольга Олегівна (біологічні науки)
  • Січкар Вячеслав Іванович (сільськогосподарські науки)
  • Безкровна Лідія Яківна (біологічні науки)
  • Лихота Олена Борисівна (медичні науки)
  • Лаврова Галина Дмитрівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського