Наукова періодика України | Фактори експериментальної еволюції організмів | ||
Молодченкова О. О. Аналіз білкового комплексу та вмісту ізофлавонів насіння сої та нуту в зв’язку з селекцією продовольчого напряму / О. О. Молодченкова, В. І. Січкар, Т. В. Картузова, Л. Я. Безкровна, О. Б. Лихота, Г. Д. Лаврова // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2017. - Т. 20. - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2017_20_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Молодченкова О. О. Аналіз білкового комплексу та вмісту ізофлавонів насіння сої та нуту в зв’язку з селекцією продовольчого напряму / О. О. Молодченкова, В. І. Січкар, Т. В. Картузова, Л. Я. Безкровна, О. Б. Лихота, Г. Д. Лаврова // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2017. - Т. 20. - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2017_20_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |