Наукова періодика України | Фактори експериментальної еволюції організмів | ||
Забейда О. Ф. Введення в культуру in vitro різних сортів сої (Glycine max (L.) Merr.), стерилізація та динаміка калюсоутворення / О. Ф. Забейда, В. П. Жук, В. Д. Науменко // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2015. - Т. 17. - С. 156-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2015_17_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Забейда О. Ф. Введення в культуру in vitro різних сортів сої (Glycine max (L.) Merr.), стерилізація та динаміка калюсоутворення / О. Ф. Забейда, В. П. Жук, В. Д. Науменко // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2015. - Т. 17. - С. 156-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2015_17_35. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |