Наукова періодика України Фактори експериментальної еволюції організмів


Забейда О. Ф. 
Введення в культуру in vitro різних сортів сої (Glycine max (L.) Merr.), стерилізація та динаміка калюсоутворення / О. Ф. Забейда, В. П. Жук, В. Д. Науменко // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2015. - Т. 17. - С. 156-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2015_17_35
  Повний текст PDF - 501.573 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Забейда О.
  • Жук В.
  • Науменко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Забейда О. Ф. Введення в культуру in vitro різних сортів сої (Glycine max (L.) Merr.), стерилізація та динаміка калюсоутворення / О. Ф. Забейда, В. П. Жук, В. Д. Науменко // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2015. - Т. 17. - С. 156-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2015_17_35.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського