Наукова періодика України | Фактори експериментальної еволюції організмів | ||
Степаненко А. І. Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах / А. І. Степаненко, О. В. Степаненко, Б. В. Моргун // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2015. - Т. 16. - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2015_16_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Степаненко А. І. Поліморфізм генів пшениці, які визначають якісні ознаки, у харчових продуктах / А. І. Степаненко, О. В. Степаненко, Б. В. Моргун // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2015. - Т. 16. - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2015_16_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |