Наукова періодика України | Фактори експериментальної еволюції організмів | ||
Дикун М. О. Порівняльна ефективність використання методів оцінки пивоварних сортів ячменю за спектром гордеїнів / М. О. Дикун, Л. В. Сірант, В. М. Починок, Г. В. Завальна // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2014. - Т. 15. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2014_15_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дикун М. О. Порівняльна ефективність використання методів оцінки пивоварних сортів ячменю за спектром гордеїнів / М. О. Дикун, Л. В. Сірант, В. М. Починок, Г. В. Завальна // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2014. - Т. 15. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2014_15_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |