Наукова періодика України | Фактори експериментальної еволюції організмів | ||
Гуляєва Г. Б. Вплив обробки біологічно активними речовинами на ферментативну активність компонентів антиоксидантної системи рослин озимої пшениці / Г. Б. Гуляєва, М. М. Богдан // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2013. - Т. 12. - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2013_12_52 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гуляєва Г. Б. Вплив обробки біологічно активними речовинами на ферментативну активність компонентів антиоксидантної системи рослин озимої пшениці / Г. Б. Гуляєва, М. М. Богдан // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2013. - Т. 12. - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2013_12_52.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |