Наукова періодика України | Фактори експериментальної еволюції організмів | ||
Дерій С. І. Застосування крес-салату (Lepidium sativum L.) для оцінки вмісту іонів важких металів у модельованій водній культурі / С. І. Дерій, В. Я. Білоножко, М. О. Педченко // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2013. - Т. 12. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2013_12_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дерій С. І. Застосування крес-салату (Lepidium sativum L.) для оцінки вмісту іонів важких металів у модельованій водній культурі / С. І. Дерій, В. Я. Білоножко, М. О. Педченко // Фактори експериментальної еволюції організмів. - 2013. - Т. 12. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/feeo_2013_12_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |