Наукова періодика України | Європейські перспективи | ||
Кравець К. П. Концентрація виробництва як чинник конкурентоспроможності харчової промисловості України / К. П. Кравець // Європейські перспективи. - 2013. - № 7. - С. 233-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2013_7_39 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравець К. П. Концентрація виробництва як чинник конкурентоспроможності харчової промисловості України / К. П. Кравець // Європейські перспективи. - 2013. - № 7. - С. 233-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2013_7_39.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |