Наукова періодика України Економіка та управління підприємствами машинобудівної галузі


Момот В. М. 
Способи управління якістю на підприємствах ресторанного типу / В. М. Момот, В. В. Нежурко // Економіка та управління підприємствами машинобудівної галузі. - 2011. - № 3. - С. 71–79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eupmg_2011_3_9
Розроблено комплексні способи управління якістю в системі громадського харчування. Розглянуто такі поняття як якість та управління якістю, проблеми контролю якості на підприємствах ресторанного типу. Описано роботу окремого агентства, що займатиметься наданням послуг окремим ресторанам, які не мають змоги утримувати власний відділ якості. Запропоновано комплексні способи контролю якості, за допомогою яких агентство з якості зможе надати відповідь на питання як повністю задовольнити потреби споживача.
  Повний текст PDF - 344.052 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Момот В.
  • Нежурко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Момот В. М. Способи управління якістю на підприємствах ресторанного типу / В. М. Момот, В. В. Нежурко // Економіка та управління підприємствами машинобудівної галузі. - 2011. - № 3. - С. 71–79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eupmg_2011_3_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського