Наукова періодика України | Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг | ||
Міносян А. С. Новітні концепції розробки та вдосконалення сучасних методів зберігання харчових продуктів: соціально-гуманітарна та етична складові / А. С. Міносян, Л. І. Юрченко, О. М. Варипаєв, В. В. Лаврук // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2017. - Вип. 1. - С. 173-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2017_1_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Міносян А. С. Новітні концепції розробки та вдосконалення сучасних методів зберігання харчових продуктів: соціально-гуманітарна та етична складові / А. С. Міносян, Л. І. Юрченко, О. М. Варипаєв, В. В. Лаврук // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2017. - Вип. 1. - С. 173-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2017_1_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |