Наукова періодика України Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг


Міносян А. С. 
Новітні концепції розробки та вдосконалення сучасних методів зберігання харчових продуктів: соціально-гуманітарна та етична складові / А. С. Міносян, Л. І. Юрченко, О. М. Варипаєв, В. В. Лаврук // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2017. - Вип. 1. - С. 173-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2017_1_19
  Повний текст PDF - 536.806 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Міносян А.
  • Юрченко Л.
  • Варипаєв О.
  • Лаврук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Міносян А. С. Новітні концепції розробки та вдосконалення сучасних методів зберігання харчових продуктів: соціально-гуманітарна та етична складові / А. С. Міносян, Л. І. Юрченко, О. М. Варипаєв, В. В. Лаврук // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2017. - Вип. 1. - С. 173-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2017_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лаврук Віталій Валерійович (1974–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського